Loading...
 

Jeg kan hjælpe dig med det meste

 

Bliv smertefri
Jeg kan effektivt lindre smerter og ikke mindst fjerne årsagen til smerterne vha. akupunktur - helt uden bivirkninger.
 
Slip af med sportsskader
Akupunktur kan med stor præcision stimulere genopbygningen af skadet væv i muskler og sener, så du hurtigt er klar til at træne igen. Som løbecoach og specialist i løbeteknik kan desuden jeg hjælpe dig, så du undgår løbeskader fremover. Skal du behandles for en løbeskade, vil jeg meget gerne se dig løbe 25-50 meter på fortovet uden for klinikken, og så må du gerne tage dine løbesko med.
 
Stress af
Slap af med en beroligende og afslappende akupunkturbehandling, der fjerner muskelspændinger og uro - endnu bedre end traditionel massage. Giver både fysisk og psykisk velvære.
 
Fri for allergi
Lider du af pollen-, græs- eller en anden form for allergi, så har du mulighed for at slippe for rindende øjne og nysen. Få behandling inden sæsonen starter. Det er uden bivirkninger - og bestemt værd at prøve.
 
Få ny energi
Er du træt, uoplagt og energiforladt, kan du få fyldt energireserverne op igen, få en bedre søvn og styrke dit immunforsvar.
 
Fjern rynker
Huden revitaliseres og cellerne genopbygges, rynker udjævnes - uden at det bliver kunstigt, uden at ødelægge ansigtets mimik og uden bivirkninger.
 
Slip af med ryge- og sukkertrang
Har du fået nok af en uvane, kan akupunktur støtte dig, så det bliver meget nemmere at slippe af med trangen til for eksempel cigaretter eller søde sager. 
 

 

Vindue

  

 

Klinikken er åben alle hverdage kl. 9-18. Har du brug for behandling uden for disse tider, så kontakt mig.

 
En behandling varer 45-60 minutter. Første behandling kan tage lidt længere tid - men prisen er den samme.