Loading...
 

Læs hvordan jeg har hjulpet andre

 
Løbeklar på en halv time
"Jeg tror stadig ikke på det," sagde Dorthe, selvom hendes smerter nu var forsvundet. Hård intervaltræning en uge tidligere havde givet smerter i venstre knæ. Efter en halv time med nåle i højre albue var smerterne væk, og hun kunne fortsætte sin løbetræning som før.
 
Claus' børn fik en ny far
"Det er rart at kunne være far for sine børn igen," sagde 44-årige Claus. Et piskesmæld og to diskusprolapser betød, at han havde været nødt til at tage stærk smertestillende medicin og sovepiller. Han kunne knap komme op på briksen ved egen hjælp. Efter anden behandling fortalte han, at han ikke havde været nødt til at tage sin medicin. 
 
Allergifri på en time
Stine kom til mig midt i en af de værste pollensæsoner i flere år. Hun var stærkt plaget, men allerede mens hun lå på briksen, mærkede hun bedring. Vi aftalte at hun skulle komme igen efter et par uger, men jeg så hende ikke, før jeg tilfældigt mødte hende på Strøget tre måneder senere, hvor hun glædestrålende kunne fortælle, at hun intet havde mærket til sin allergi siden første behandling.
 
Maratonparat i en fart
Stress på arbejdet, akillessenebetændelse og et forestående maratonløb er en træls kombination. Et intensivt behandlingsforløb de sidste otte uger op til løbet hjalp med at styrke Charlottes krop, fjernede problemet med akillessenen - og resulterede i to maratonløb i foråret og siden flere ultraløb.
 
Ro på seneskedehinden
Når man som 65-årig genoptager rosport efter 40 års pause, er der risiko for overbelastningsskader. Anders fik seneskedebetændelse lige inden sin ferie. Efter en enkelt behandling var smerterne væk.
 
Fra kroniske smerter til dans i stilletter
"Du er min helt," skrev Karin til mig, efter at jeg havde behandlet hendes 15-årige datter for smerter i foden, som et hav af læger og behandlere havde forsøgt at hjælpe. For første gang i syv år havde hun løbet for at nå bussen uden smerter. En måned senere kunne hun fejre sin skoleafslutning med dans i højhælede sko natten lang. 
 
Bedre søvn og mindre rynker 
Anns dybe bekymringsrynke mellem øjenbrynene var synligt reduceret efter blot otte besøg hos mig med en kombination af kosmetisk akupunktur og afstressende behandling. Og så sov hun i øvrigt som en sten efter behandlingerne.
 
Frossen skulder tøet op
Da Linda kom til mig, havde hun døjet med en frossen skulder i to år. Hun kunne ikke løfte højre arm over skulderhøjde. Allerede efter første behandling var det blevet bedre. Efter tre behandlinger og nogle lette hjemmeøvelser blev jeg mødt af en Linda, der bogstaveligt talt havde armene over hovedet.

 

Akupunkturklinik

  

 

Klinikken er åben alle hverdage kl. 9-18. Har du brug for behandling uden for disse tider, så kontakt mig.

 
En behandling varer 45-60 minutter. Første behandling kan tage lidt længere tid - men prisen er den samme.
 

HUSK! Prisen på en behandling er kun 300 kroner, når du køber et klippekort til 5 behandlinger.